"Aranyalma ezüsttálcán": a Tiéd!

"Írva van: nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely az Isten szájából származik."(Máté 4,2-4.)

7. Gyereket szeretnék! Jó ajtón kopogtatok?

Melinda Meddőség kezelése

“Én vagyok az út, az igazság és az élet! Senki nem jut az Atyához, csak általam.” (János 14,6)

Helló! Szia!

Mikor azt mondja Jézus, hogy “Én vagyok az út”, sokszor eszembe jut egy Tankcsapda dal, a Mennyország tourist. “Mi Atyánk, ki vagy a mennyekbe’, mond csak, melyik ajtón menjek be?” Ezt kérdezi az énekes. Biztos Te is sokszor feltetted már magadban a kérdést: Istenem segíts, hogy ne legyek meddő! Mit csináljak, hogy ne legyek meddő, MIT TEGYEK, mit kell tenni, hogy gyerekem legyen? Kit keressek? Melyik ajtón kopogtassak? Mindent megteszek, csak legyen gyerekem!!!!!!!!!!!!!   “Ülj le mellém/Valamit mondok/(és ha most nem is egy üvegbort nyitok ki, de egy igét elmondok): Figyelj…” (Ha már Tankcsapda).

Amikor ezt kérdezi az énekes a dalban, és amikor ezeket a kérdéseket teszed fel, akkor mindig eszembe jut Jézus fenti idézete. Jézus válasza: Én vagyok az ajtó: aki rajtam keresztül megy be, üdvözül, bejár és kijár, és legelőre talál.” (János 10,9) Egy házba is csak az ajtón keresztül lehet bejutni. Az ajtó (Jézus), ha be van zárva  védelmet, biztonságot nyújt, ha ki van nyitva beenged, kienged, szabadságot ad, ha valaki rajta keresztül, általa éli az életét. Szabad a bűnei alól, félelmei alól, függőségei alól, betegségei alól.

Nem tart fogva a meddőség sem, vagy azok a betegségek, amelyek a meddőséget okozzák: PCO, endometriozis, pajzsmirigy betegségek, inzulin rezisztencia, férfi meddőség, lelki problémák, stb. Jézus az összekötő Istennel, a mennyországgal, ahonnan az Ő gyógyító ereje származik. 

Ajtó a gyermekáldáshoz – kiút a meddőségből. Nyisd ki!

Tehát a kérdésre a válasz: A “Jézus” feliratú ajtó a jó választás. A”balra a második ajtó” (szintén Tankcsapda) az nem jó, mert az a pokolba visz. Tehát csak egy út van és egy ajtó van: Jézus! Biztos, hogy megtettél mindent, hogy gyermeked legyen? Ez nem az a bizonyos 7. ajtó, ami a mesében van, hogy nem lehet benyitni, bemenni, mert valami nagy baj lesz. Ezen az ajtón bátran beléphetsz! Kincset találsz! 

A 8. aranyalma szintén erről az “Ajtóról” szól. Nézz be rajta. A gyermekáldáshoz vezető út és a kiút a meddőségből ugyanaz. Mind Jézushoz vezet Téged. Ő már VÁR! (www.babamisszio.hu – Út a gyermekáldáshoz – kiút a meddőségből, Aranyalma neked)

Üdv.: Melinda

Címke:

Mire gondolsz?