"Aranyalma ezüsttálcán": a Tiéd!

"Írva van: nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely az Isten szájából származik."(Máté 4,2-4.)

8. Gyereket szeretnél? Nyisd ki az ajtót!

Melinda Uncategorized

“Íme az ajtónál állok és zörgetek. Ha valaki meghallja szavamat, és kinyitja nekem az ajtót, bemegyek hozzá, vele étkezem, és ő énvelem.” (Jelenések könyve 3,20)

Helló! Szia!

A  7. aranyalmában arról volt szó, hogy van egy Ajtó, amin ha belépsz, kincset találsz.

Van aki keresi ezt az Ajtót, hogy beléphessen rajta, és áldásokban részesüljön.

Van aki, megtorpan előtte, nem mer benyitni, még bekukucskálni sem. Pedig meleg fénysugár árad az ajtó mögül. Tele van kérdéssel, kétellyel, aggodalommal. “Annyi mindent kipróbáltam már, hogy gyerekem lehessen. Mi van ha ez sem segít?”

És van olyan, aki, úgy gondolja, neki nincs szüksége ezen az Ajtón bemenni, megoldja a problémáit saját maga, nem szorul erre a segítségére, és inkább még be is zárja ezt az ajtót. “Majd az orvosok megmondják, hogy mi a baj.” “Majd lesz lombik babám.” “Majd  én utána járok a dolgoknak.” Majd én elintézem.” “Majd ezt és ezt szedem, majd ezt és ezt teszem.” 

De az ajtón kopogtatnak….. csendben…. halkan… Te kinyitod az Ajtót? Beengeded a fényt, Jézust az életedbe? Miért ne tennéd?

Én kerestem ezt az Ajtót, de csak résnyire nyitottam, millió kérdés merült fel bennem, pedig éreztem a fény melegét. “Ám legyen, a tied vagyok!”Félre téve a kérdéseimet, a miérteket, szemrehányásokat, hibáztatásokat, teljesen kinyitottam az ajtót, a szívem ajtaját és beengedtem a fényt, és vele együtt az áldásokat. Rábíztam magam, a problémáimmal együtt, Istenre. Azt javaslom, hogy először lépj be az ajtón, és a félretett kérdésekre megkapod a válaszokat, vagy érvényüket vesztik.

Téged mi hátráltat abban, hogy beengedd a fényt, Jézust, Istent az életedbe? Tedd félre! Semmit sem vesztesz, ha kinyitod az ajtót, viszont mindent, ha nem. Nyisd ki, tárd ki az ajtót!

Mert egyben biztos lehetsz, áldásban fogsz részesülni: olyanokban amit szeretnél (pl.: gyermekáldás, gyógyulás a meddőségből, betegségekből, problémás helyzetek megoldása, könnyebb elviselése), és olyanokban is amiket nem is vártál (új munka, új feladat, új életszemlélet).Újra és újra ki akarod nyitni ezt az ajtót, sőt, többet már nem is akarod becsukni, sarkig kitárod, kitámasztod, nehogy becsukódjon. Egyre azonban vigyáznod kell! Inkább attól kell majd tartanod, hogy viszont lesznek, vannak olyanok (személyek, dolgok, helyzetek), akik, amik pedig ugyan olyan erősen be akarják csukni az ajtót, a Te ajtódat!!!

Üdv.: Melinda  (Nézz be hozzám máskor is! www.babamisszio.huAranyalma neked blog)

Címke:

Mire gondolsz?