"Aranyalma ezüsttálcán": a Tiéd!

"Írva van: nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely az Isten szájából származik."(Máté 4,2-4.)

4. Meddőség és a hit 2.

Melinda Lelki eredetű meddőség kezelésére

“Aki hisz bennem, nem bennem hisz, hanem aki küldött engem. És aki engem lát, azt látja, aki küldött engem. Tudom, hogy az ő parancsa örök élet. Amit tehát én beszélek, úgy mondom el, ahogy az Atya mondta nekem.” (János 12, 44-45, 50)

Helló! Szia!

A 3. aranyalma, a meddőség és hit, című blogomban arról volt szó, hogy ha befogadod Jézust a szívedbe, elfogadod őt megváltódnak (aláírod a szerződést), akkor olyan hited lesz, aminek Isteni ereje van. Olyan bizalmad lesz, ami a legnehezebb időszakokban is, a várakozás időszakában is erőt ad. Ahhoz hogy aláírd a szerződést, meg kell ismerned a feltételeket is. Tudom: már nagyon szeretnél gyereket, meddőségi problémáid vannak, és én arra kérlek, hogy fordulj Istenhez, Jézushoz!  

Türelmetlen vagy, arra gondolsz, hogy micsoda időhúzás, mikor tenned kellene valamit. Ezt kell tenned! Higgy Jézusban! Ez a feltétel. Adj még egy esélyt a meddőség leküzdésére, akár lelki, akár orvosi eredetű. Jézus is arra kér, azért nagyon fontos, hogy odafigyelj, meghalld amit ő mond, mert ő “első kézből” tudja a fontos információkat (a tutit). Át akarja adni az ő beszéde, igéje által. 

Isteni útmutatás

Ezért is nagyon fontos, hogy olvasd a Bibliát, vagy járj el olyan közösségbe, gyülekezetbe, ahol hallhatod az igét, hallgass meg másokat, vagy olvasd az Aranyalma neked blogomat. Ezeken a csatornákon keresztül ismerheted meg Jézust ás általa Isten üzenetét. Bízz benne! Akármilyen problémával küzdenél, ezt tanácsolnám legelőszőr. Én is ezt teszem, nekem “bevált”. Jó kis reklám szöveg. De az eredmény 3 gyerek, boldog élet. 

Holnap is várlak! 

Üdv.: Melinda

Címke:

Mire gondolsz?