"Aranyalma ezüsttálcán": a Tiéd!

"Írva van: nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely az Isten szájából származik."(Máté 4,2-4.)

6. Győzelem a meddőség felett

Melinda Meddőség és hit, Uncategorized

“Nincs itt, mert feltámadt, amint megmondta.” (Máté 28,6)

Jézus győzött a halál felett, mert meghalt és feltámadt. Nincs a sírban. Ennél jobb, szebb, örömhírt, üzenetet nem is kaphatsz.  Jézus érted, értem, értünk, emberekért halt meg, és magával vitte az összes bűnünket, bűnödet, betegségedet, meddőségedet, reménytelenségedet, meghaltak vele együtt. Megváltotta a Te életedet, az ő halálával. Ő A MEGVÁLTÓ(D)!

Győzelem a meddőség felett

Ez azért olyan jó hír, mert a bűnök (akár kicsik, akár nagyok),  a harag, a félelem, a gyűlölet, az irigység, az aggodalom, a kétségbeesés megbetegítenek Téged, és akár meddőséget is okozhatnak, vagy más betegségeket. Jézus halála a Te győzelmed, mert halála pillanatában a Te lelked , a TE reményed is feltámadt. Igen, arra is, hogy gyermeked lesz, boldog lehetsz, egészséges, és igen, a feltámadásban is részesülhetsz. Egy feltétele van: Higgy benne! “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy mindaz, aki őbenne hisz, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.” (János 3,16)

Kár lenne kihagyni! Tedd próbára a hitedet! Ez az út a gyermekáldáshoz, kiút a meddőségből (www.babamisszio.huAranyalma neked).  

Üdv.: Melinda 

 

Címke:

Mire gondolsz?