"Aranyalma ezüsttálcán": a Tiéd!

"Írva van: nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely az Isten szájából származik."(Máté 4,2-4.)

2. Meddő vagy?

Melinda Uncategorized

“Írva van: Nem csak kenyérrel él az ember, hanem minden igével,  amely az Isten szájából származik.” (Máté 4,4)

Helló! Szia! 

Azt mondja a mondás: ép testben ép lélek. Vagy viccesen kifejezve: épp hogy élek. De tudod, nincs messze az igazságtól. Főleg, ha nem jön össze a baba, a vágyott gyermek. Mit nem jön.. nem is lehet gyereked, meddő vagy, vagy meddő a párod. Ezt mondták az orvosok… Pedig mind a ketten “egészségesek” vagytok. Ezt hívják funkcionális meddőségnek: nem tudják az okát, lelki eredetű. Vagy meg van az oka, (organikus, orvosi eredetű) ami számtalan lehet: pl.: férfi meddőség, sperma problémák, here visszértágulat, petevezeték elzáródás, PCO, endometriozis, hormonális elváltozások, inzulin rezisztencia, stb.

Sok mindent lehet és kell is kezeltetni. De kezd a lelkeddel. Miért hagynád ki a sorból? Ugyanis az esetek nagy részében a gyermektelenség lelki eredetű. Biztos hallottál már a pszichoszomatikus (lelki eredetű) betegségekről. Sajnos meg tudjuk magunkat betegíteni. Ha a lelkedben minden rendben van, a testedben is minden rendben lesz. Bele értve a gyermekáldást is. Számos módja van a lelki egyensúlyod fenntartására, lelki békéd megteremtésére. Vannak jó módszerek. De sajnos csak átmeneti jellegűek.

Meddőség ellen
Lelki táplálék meddőség kezelésére

A megoldás Istentől származik. Akard a legjobbat a legnagyobbtól! Alapjaiban és véglegesen megalapozza, felépíti, helyreállítja, megigazítja lelkedet, lelki békédet. Ez a kiinduló pont. Nagyon fontos a tested táplálása, de még égetőbb a lelki táplálék biztosítása számodra. Isten igéje új életre kelt, új életet kelt a szentlékel által. Az ERŐ veled lesz. (Na nem a Jedik ereje, de a Szentlélek ereje biztosan!). Ez nem kis pálya! Maga az Isten ad tanácsot! Szerintem jó megfogadni. A legjobb az lenne, ha máris vennél egy Bibliát, vagy vedd le a polcodról és porold le. Vagy tarts velem az Aranyalma neked blogomban!

Tudom, nem olyan egyszerű. Hiszen foglalkozni kell vele, nap mint nap. És Te fáradt vagy, és még annyi mindent kell csinálnod.  Viszont ha éhes vagy eszel, táplálod a testedet, nem sajnálod rá az idődet. Sőt! De A lelked éhezik! És Te sajnálod az idődet… Sajnálod az idődet Istennel tölteni, sajnálod az idődet csak magadra (lelkedre) fordítani, mert Te jobban szereted az azonnali megoldásokat. De hiszen egy kisbaba megszületéséig is eltelik 9 hónap,  egy ház felépítéséhez is idő kell, főleg, ha biztos alapokat szeretnél. Mindennek ideje van. Még az instant kávénak is.  Ne kéresd magad, a Te javadat szolgálja! Hidd el!

Gyere! Tarts velem, várlak a www.babamisszio.hu oldalamon. az aranyalma neked blogomban. Üdv.: Melinda

 

Címke:

Mire gondolsz?